Wie zijn wij

Welkom bij Vee- en Vleeshandel P. Krekels b.v.

Vee- en Vleeshandel P. Krekels b.v. is opgericht in 1992 als vleesgrossier in varkens- en rundvlees. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een internationaal bedrijf in zowel het varkensvlees als rundvlees.

Door middel van voortdurende innovatie en strenge kwaliteitsnormen leveren wij dagelijks vers en voldoen aan de wensen van onze klanten. Door nauwlettende opvolging van de markt- en consumententrends proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Bedrijfsgeschiedenis

De Heer Harrie Krekels (sr), is in 1960 begonnen als vleesgrossier in Sittard. Vanaf 1983 is de heer Peter Krekels mede actief in het bedrijf. De werkzaamheden zijn in 1992 verhuisd naar het slachthuis in Kerkrade, onder de naam Vee en Vleeshandel P. Krekels b.v.

Vanuit hier wordt het varkens- en rundvlees naar slagers, vleesverwerkingsbedrijven en vleesgrossiers geleverd. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het slachten, uitbenen en uitsnijden van varkens en runderen. Het leveren van karkassen behoort ook tot de mogelijkheid.

De evolutie op het gebied van de wensen van consumenten en klanten, heeft geleid tot innovatie in de productie en levering van onze producten. We zijn meer en meer gespecialiseerd geworden in onze vleesverwerking en hebben ons aangepast aan de specifieke wensen van verschillende afnemers. Hierdoor kunnen wij al onze klanten op maat bedienen.

Sinds enkele jaren hebben we een breder afzetgebied. Op dit moment leveren wij ook aan bedrijven in Nederland, BelgiĆ«, Duitsland en Griekenland.